2810254760 Αρκαδίας 33, Ηράκλειο
hero image
 
     
     
  Τα καλύτερα
Ψαροταβέρνα Λίντο Ηρακλείου


Στο μαγευτικό Ηράκλειο και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Λίντο, θα βρείτε την οικογενειακή ψαροταβέρνα μας “Τα καλύτερα” η οποία υποδέχεται καθημερινά ντόπιους και τουρίστες από όλο τον κόσμο, προσφέροντάς τους μοναδικές και ποιοτικές γεύσεις, μέσα σε ένα όμορφο και φιλικό περιβάλλον.

Η Ψαροταβέρνα μας είναι από τις παλαιότερες ψαροταβέρνες της πόλης του Ηρακλείου. Ξεκίνησε το 1958 με τον ιδρυτή και πατέρα των σημερινών ιδιοκτητών Σταύρο Παντερή, για να συνεχιστεί και σήμερα με το ίδιο μεράκι και ζήλο από τα παιδιά του Νίκο και Γιώργο Παντερή.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  Στο μενού μας θα βρείτε 

καθημερινά ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά που μπορούν να συνοδέψουν το τσίπουρο ή το ούζο σας. Για τους λάτρεις του κρέατος, στην ψαροταβέρνα μας θα βρείτε φαγητά της ώρας καθώς και παραδοσιακές γεύσεις που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Η εξαιρετική ποιότητα των πιάτων, η τεράστια ποικιλία σε καθημερινή βάση, η γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση και φυσικά η όμορφη τοποθεσία με την μαγευτική θέα στην θάλασσα είναι οι σημαντικότεροι λόγοι που έκαναν την ψαροταβέρνα μας μια από τις καλύτερες στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.
 
     
 
 
 
 
 
 
     
     
 
Η ψαροταβέρνα μας είναι κοντά σας και λειτουργεί κάθε χρόνο από αρχές Απριλίου έως τέλη Οκτωβρίου, προσφέροντας σε κάθε επισκέπτη της, μοναδικές ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις.
 
     
     
     
 
Όλα αυτά τα χρόνια, στόχος της ψαροταβέρνας μας είναι η άψογη εξυπηρέτηση και το καλό φαγητό. Είτε είστε ντόπιος, είτε τουρίστας θα φροντίσουμε για την άψογη εξυπηρέτησή σας και θα σας προσφέρουμε το καλύτερο και γευστικότερο φαγητό.
 
     
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
  ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

στην ψαροταβέρνα μας με την οικογένεια ή τους φίλους σας για να απολαύσετε ξέγνοιαστες και ξεκούραστες στιγμές συνοδευόμενες με εξαιρετικής ποιότητας φαγητό.